Ingerul păzitor din poarta echipei FC Zalău va evolua in Liga a II-a

Cel mai constant fotbalist din lotul lui FC Zalău, portarul Claudiu Băican a ajuns la o înțelegere cu echipa ce evoluează în Liga a II-a, Olimpia Satu Mare, iar în zilele următoarea va semna un contract pe o perioadă de doi ani de zile.
Chiar dacă FC Zalău nu a promovat în Liga a II-a, unul dintre componenții e-chipei din sezonul trecut de Liga a III-a, va evolua în eșalonul secund al fotbalu-lui românesc. Este vorba des-pre îngerul păzitor din poar-ta Zalăului, Claudiu Băican.
În vârstă de 27 de ani, Claudiu Băican s-a înțeles cu echipa ce evoluează în Liga a II-a, Olimpia Satu Mare, grupare care a înche-iat sezonul 2014-2015 pe poziția a cincea.
“Este adevărat că am a-juns la o înțelergere cu e-chipa Olimpia Satu Mare, însă deocamdată nu am sem-nat niciun contract. Cel mai probabil voi merge în zilele următoare și voi semna con-tractul care se va întinde pe o perioadă de doi de zile”, ne-a declarat fostul portar al echipei FC Zalăul, Claudiu Băican. Goalkeeper-ul spune că pentru el acest transfer la Olimpia Satu Mare este un pas foarte important în cariera lui deoarece vrea să ajun-gă din nou în Liga 1, acolo unde a evoluat pentru Să-geata Năvodari.
“Pentru mine este un pas important acest transfer deoarece dacă echipa va merge bine și eu voi apăra pe măsură cu sigunță că voi avea șanse mari de a evolua de la anul în Liga 1. Acesta este și obiectivul meu să apăr cât mai bine și să joc de la anul în Liga 1”, a mai afirmat Claudiu Băican, portar care a mai evoluat și pentru FC Zalău, Săgeata Năvodari, Valle d Aoste, Benevento, Latina Calcio, Unirea Dej, CFR Cluj la echipa de juniori.

Claudiu Băican despre perioada petrecută la Zalău:

“A fost o perioada frumoasă la Zalău, însă îmi pare foarte rău că nu am reușit să promovăm la finalul sezonului”
Claudiu Băican, unul dintre cei mai valoroși fotbaliști care au evoluat în sezonul trecut din Liga a III-a, sub culorile echipei FC Zalău se desparte cu părere de rău de echipa condusă de Ioan Morar. Goalkeeper-ul zălă-uan spune că are sun singur regret după perioada petre-cută la gruparea de la poa-lele Meseșului.
stop_coloana  “A fost o perioadă foarte frumoasă la FC Zalău și totodată o experiență plăcută. Chiar dacă eu nu mai am contract cu formația FC Zalău plec de acolo cu un un regret, acela că nu am reusșit să obținem mai mult în campionatul trecut, adică să promovăm în Liga a II-a. Consider că am fi meritat la acest lucru chiar dacă au fost unele probleme la un moment dat. Am avut un par-curs foarte bun până spre final. Acum a trecut cu toți am fost puțin dezămăgiți. Acum vreau să fiu sănătos și să am evoluții cât mai bune la Olimpia Satu Ma-re”, ne-a declarat portarul Claudiu Băican.
Cu Claudiu Băican între buturi, FC Zalău a încheiat sezonul 2014-2015 pe locul trei cu 49 de puncte. Zălă-uanii au obținut 15 victorii, patru rezultate de egalitate și au înregistrat șapte în-frângeri. FC Zalău a avut al doile atac din Seria a V-a a a Ligii a III-a, cu 52 de goluri marcate și a treia apă-rare, cu 32 de goluri primate.
Potrivit site-ul transfermar-ket.de, unul dintre cele mai precise site-uri de pe piața transferurile din lume, fostul portar al echipei FC Zalău este cotat la suma de 150 de mii de euro, fiind cel mai scump jucător din lotul Zală-ului din sezonul trecut.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut