septembrie 30, 2023

Infractiuni economice depistate de politisti

0

Serviciul de investigare a fraudelor a inceput urmarirea penala impotriva lui B.T. din Zalau, care, in calitate de administrator al unei societati comerciale cu capital privat, a inregistrat in evidentele firmei – in perioada 2007-2008 – cheltuieli nedeductibile din punct de vedere fiscal, sustragandu-se de la plata obligatiilor fiscale cu suma de peste 60.000 lei.
De asemenea, S.B. si S.P. din comuna Salatig, sunt cercetati pentru faptul ca au imprimat cu muzica CD-uri pe care, ulterior, le-au folosit la discoteca, fara a avea acordul titularului, fapte care sunt incriminate de articolul 139 si 140 din Legea numarul 8 din 1996 privind dreptul de autor si conexe.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut