decembrie 5, 2022

Miercuri, 25 martie a.c., ora 14,00, la Liceul Pedagogic “Gheorghe Sincai” din Zalau, va avea loc intalnirea de constituire a Filialei Salaj a Asociatiei “Normalistii Clujeni”. Infiintata in anul 2004, asociatia are, pana in prezent, filiale in Huedin, Turda si Dej.
Cum si in Zalau si in judetul nostru exista un numar mare de invatatori, invatatoare si educatoare care au absolvit scoala Normala, respectiv, Liceul Pedagogic din Cluj – cativa dintre ei fiind inscrisi in Asociatia “Normalisii Clujeni”, este firesc ca si in Salaj sa existe o filiala puternica a acestei asociatii. La constituirea ei, vor fi prezenti d-nii: Valer Popa, presedintele de onoare, Mihai Betea, presedinte executiv, Mandru Alexandru, secretar general, Alexa Suciu, cu probleme financiare, Trif Emil, membru fondator. Sunt asteptati, asadar, nu numai toti normalistii clujeni care traiesc in Salaj, ci si normalistii zalauani.
Oaspetii nostri vor avea si o vizita de documentare pentru revista “Normalistii Clujeni” la Gradinita cu Program Normal Nr. 1 din Zalau, precum si o discutie de informare pentru revista – 40 de ani de la reinfiintarea invatamantului pedagogic in Salaj, la Liceul Pedagogic “Gheorghe Sincai” din Zalau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *