septembrie 24, 2023

Închisoare cu executare dacă ai provocat accident mortal

1

În data de 7 iulie a fost promulgată legea prin care cei care comit un accident soldat cu pierderi de vieți, în timp ce se află sub influența alcoolului, a drogurilor sau fără a deține permis de conducere, vor fi condamnați la închisoare cu executare.

„NU vă puneți viața în pericol! NU puneți viața altora în pericol! Nu uitați: în trafic… nu sunteți singuri!
Vă prezentăm câteva rezultate obținute în urma acțiunilor polițiștilor de la rutieră, la nivel național, în ultimele 7 zile, respectiv 1.025 de permise de conducere reținute, 846 pentru consumul de alcool, 179 pentru consumul de droguri sau alte substanțe interzise 1.025 de persoane care ar fi putut produce tot atâtea tragedii!”, precizează Ministerul Afacerilor Interne.

1 thought on “Închisoare cu executare dacă ai provocat accident mortal

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut