septembrie 24, 2023

Interventii in prima zi
Prima zi din anul 2009 a fost una solicitanta pentru angajatii Sectiei de Pompieri Simleul Silvaniei, acestia fiind solicitati sa intervina atat pentru stingerea unui incendiu cat si pentru a elibera, dintr-un autoturism, victimele unui accident auto.
Prima interventie a pompierilor simleuani a avut loc in jurul orei 17,00 pentru stingerea incendiului izbucnit la cosul de fum al blocului L 24, de pe Aleea Tineretului, din orasul Simleu. “Cauza probabila de incendiu a fost necuratarea cosului de evacuare a fumului”, ne-a declarat slt. Lucian Jacodi, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Salaj.
Tot in ziua de 1 ianuarie, la ora 20,50, pompierii din Simleu au intervenit in comuna Nusfalau (pe DN 1N) pentru scoaterea a patru victime, pasageri ai unui autoturism care s-a rasturnat in afara partii carosabile. “Cele patru persoane au fost predate serviciului de ambulanta”, a adaugat Jacodi.
Tot cosul de evacuare a fumului
Problemele la cosul de evacuare a fumului au produs alte doua incendii, in zilele de 2 si 3 ianuarie.
Primul incendiu a izbucnit in Zalau, in a doua zi a anului si nu s-au produs victime sau pagube materiale insemnate.
In al doilea caz, sambata, 3 ianuarie, incendiul a avut loc la o casa din Simleul Silvaniei si au ars circa 55 de metri patrati de polistiren, 10 metri de lambriuri din plastic, 40 de metri patrati din tavan si tot atatia metri de vata minerala.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut