Început de an cu infracțiuni, sesizări la 112 și amenzi de peste două sute de mii de lei

0
194

În perioada 31 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, polițiștii sălăjeni au organizat 23 de acțiuni și au intervenit la 87 de evenimente, din care 76 au fost sesizate prin apel la numărul de urgență 112.

În urma activităților, au fost constatate 30 de infracţiuni, din care 12 au fost infracțiuni contra patrimoniului, patru la regimul circulaţiei rutiere, iar diferenţa au constituit-o alte fapte.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 683 de sancţiuni contravenţionale, 93 fiind pentru nerespectarea regimului de circulație rutieră. Valoarea totală a amenzilor este de 227.225 lei.

În acest interval, poliţiştii au reținut 38 permise de conducere și au retras patru certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.