septembrie 24, 2023

Început de an cu infracțiuni, sesizări la 112 și amenzi de peste două sute de mii de lei

0

În perioada 31 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, polițiștii sălăjeni au organizat 23 de acțiuni și au intervenit la 87 de evenimente, din care 76 au fost sesizate prin apel la numărul de urgență 112.

În urma activităților, au fost constatate 30 de infracţiuni, din care 12 au fost infracțiuni contra patrimoniului, patru la regimul circulaţiei rutiere, iar diferenţa au constituit-o alte fapte.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 683 de sancţiuni contravenţionale, 93 fiind pentru nerespectarea regimului de circulație rutieră. Valoarea totală a amenzilor este de 227.225 lei.

În acest interval, poliţiştii au reținut 38 permise de conducere și au retras patru certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut