Început de an cu infracțiuni, sesizări la 112 și amenzi de peste două sute de mii de lei

0
186

În perioada 31 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, polițiștii sălăjeni au organizat 23 de acțiuni și au intervenit la 87 de evenimente, din care 76 au fost sesizate prin apel la numărul de urgență 112.

În urma activităților, au fost constatate 30 de infracţiuni, din care 12 au fost infracțiuni contra patrimoniului, patru la regimul circulaţiei rutiere, iar diferenţa au constituit-o alte fapte.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 683 de sancţiuni contravenţionale, 93 fiind pentru nerespectarea regimului de circulație rutieră. Valoarea totală a amenzilor este de 227.225 lei.

În acest interval, poliţiştii au reținut 38 permise de conducere și au retras patru certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.