Inceput bun, final in degringolada

HC Zalau – HC Hidrocancas Buzau 24-23 (12-7)
Se pare ca pauzele prea lungi intre etape nu sunt favorabile. Asa s-a intamplat si sambata, 24 octombrie, la meciul dintre HC Zalau si ultima clasata, HC Hidroconcas, partida din atapa a 5-a. Avand in vedere ca etapa precedenta a avut loc in 3 octombrie, cei prezenti in tribunele Salii Sporturilor din Zalau au crezut ca elevele antrenorilor Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu vor face un adevarat galop de sanatate cu o echipa infinit mai slaba, dar si din “dorul” de a reintra in focul intrecerii din campionat. Debutul partidei asa a si fost, cu un forcing al zalauancelor, care in minutul 5 aveau deja un 4-0 la activ, prin reusitele jucatoarelor Ailincai, Coadalata, Babeanu si Czeczei. Ce a urmat este greu de explicat. Ratari peste ratari, greseli copilaresti atat in atac cat si-n aparare, greutate in a gasi drumul spre poarta etc, situatii de care au profitat buzoiencele, chiar daca prima repriza avea sa consfinteasca un 12-7 pentru echipa gazda.
Repriza a doua a fost mult mai echilibrata decat poate ar fi sperat jucatoarele din Buzau, care au prins curaj si de forma mai putin fasta a portaritelor noastre, dar si a indeciziei jucatoarelor zalauance aruncate in lupta de catre cei doi tehnicieni. Inca pana in minutele 45-50 distanta pe tabela de scor era una “linistitoare”, dar ultimele 10 minute au fost de nivelul unui meci de divizia B si nu de Liga Nationala. De la 22-16 in minutul 48, oaspetele s-au apropiat la 22-20 si 23-22, scorul final de 24-23 demonstrand, inca o data, ca pauza dintre etape nu a fost benefica echipei noastre, instaurandu-se neatentia, blazarea, lipsa de decizie in multe momente ale meciului, am putea spune neincrederea in fortele proprii. Acest meci, terminat “in corzi” cu o echipa modesta, poate fi un semnal de alarma pentru urmatoarele partide, cand HC Zalau va intalni adversari mult mai puternici.
Partida a fost arbitrata de Dan Pop si Cristian Potora, ambii din Cluj-Napoca.
HC Zalau: Mirela Nichita, Mihaela-Andreea Cheta, Adriana Holhos
(3 goluri), Alexandra-Oana Bidascu, Mariana Cristoaica, Florina Turcas, Andrada Trif(3), Alina Ramona Czeczei(5), Crina- Elena Ailincai (5), Elena- Daniela Babeanu ( 3), Georgiana Coadalata( 2), Elena- Mihaela Viscreanu (3), Ana-Maria Lazer Somoi, Daniela- Nicoleta Molfea.
De la HC Buzau cele mai multe goluri au fost inscrise de Ionela Goran-7.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *