Începe un nou maraton al vaccinării la Zalău

0
416

Un nou maraton al vaccinării începe, vineri, la Zalău. Acesta se va desfășura tot în parcarea Zalău Value Center, în perioada 11-13 iunie.

Orice persoană nevaccinată, cu vârsta de peste 12 ani, se poate vaccina fără programare, doar cu cartea de identitate. Copiii şi tinerii cu vârste între 12 şi 18 ani trebuie să fie însoţiţi de un părinte sau tutore.

Persoanele vaccinate vor fi înregistrate în Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV) şi vor primi adeverinţe de vaccinare. Vaccinarea se va realiza de către două echipe mobile, cu seruri Pfizer şi Johnson&Johnson, vineri, între orele 15.00 -21.00, iar sâmbătă și duminică de la 9.00-21.00.

”Organizarea unei astfel de acțiuni este un pas firesc, asumat, prin care ne arătăm dorința sinceră de a ne întoarce la o viață normală. Lumea trebuie să înțeleagă că nu putem să învingem pandemia dacă nu ne vaccinăm în număr cât mai mare, astfel încât să putem ajunge la procentul necesar realizării imunității de masă”, spune Andrea Ciortea Suciu, subprefect al județului Sălaj.

Maratonul Vaccinării este realizat de Instituția Prefectului Sălaj, în parteneriat cu Zalău Value Center, Consiliul Județean Sălaj, Primăria Municipiului Zalău, Direcția de Sănătate Publică Sălaj, Crucea Roşie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sălaj, Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, primăriile din județul Sălaj, Batalionul 317 Sprijin Logistic “Voievod Gelu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.