Începe un nou curs de puericultură la Spitalul Județean

Începe un nou curs de puericultură la Spitalul Județean

Viitori părinți sunt invitați să se înscrie și să participe la cursul de puericultură organizat de secțiile Obstetrică-Ginecologie și Neonatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Timp de două ore în fiecare săptămână, medici și asistenți oferă tinerilor părinți informații utile despre naștere, despre momentul oportun de prezentare la spital, despre problemele care pot apărea în timpul sarcinii, despre alimentația mamei în timpul sarcinii, sfaturi despre alăptare și despre adaptarea nou născutului la viața extrauterină, dar și informații utile despre igiena nou-născutului.

”Cursul este GRATUIT și are o durată de opt ore, distribuite pe parcursul a patru săptămâni (câte o întâlnire de două ore pe săptămână), urmând a se desfășura în sala de ședințe a Spitalului, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară. La cursuri pot participa și viitorii tătici, care vor obține, la final, un atestat de puericultură, care le va permite prelungirea concediului paternal cu încă 10 zile lucrătoare”, informează reprezentanții Spitalului Județean.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0745.027.525, persoană de contact asistent șef Claudia Indrecan.

Cursul începe în data de 16 noiembrie, la ora 18.30.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *