noiembrie 29, 2022

Primaria municipiului Zalau organizeaza, in perioada 15 martie -15aprilie, actiunea “Luna Curateniei Generale” (actiune devenita deja o traditie) care are ca obiectiv salubrizarea si igienizarea spatiilor si zonelor verzi in cartierele de locuinte. Lucrari de igienizare vor fi realizate, de asemenea, si in parcurile din municipiu, precum si pe cursurile de apa.
Prin participarea Directiei Generale de Administrare a Domeniului Public si a altor societati comerciale, “Luna Curateniei Generale” va cuprinde urmatoarele activitati: lucrari de reconditionare a mobilierului urban, inlocuiri a indicatoarelor de circulatie, salubrizare pe carosabil, trotuare si pe spatii verzi”, ne-a declarat Manuela Ghiurutan, purtator de cuvant al Primarie Zalau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *