septembrie 25, 2023

Lucrarile de extindere si reabilitare a retelelor de apa si canalizare din municipiul Zalau vor demara la mijlocul acestei luni, au decis oficialii Primariei, reprezentantii consultantului – EPTISA, ai Companiei de Apa Somes si cei ai firmei executante – OMS.
“Lucrarile vor fi executate pe zone, pentru a inlatura, cat mai mult posibil, disconfortul”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al administratiei locale. In prima etapa vor fi incluse cartierele Traian, Dealul Morii, Dumbrava Nord si strada Gheorghe Cosbuc. “In ceea ce priveste lucrarile pe strada 22 Decembrie, inceperea acestora urmeaza sa fie supusa unor analize mai ample, avand in vedere perioada lunga de desfasurare a acestora, care este de 171 de zile”, a declarat viceprimarul Sojka Attila.
In Zalau, lucrarile in cadrul proiectului derulat de Compania de Apa vor dura doi ani.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut