septembrie 26, 2022

Incep lucrarile pentru reabilitarea si transformarea Blocului Astralis in bloc de locuinte sociale

Blocul va fi recompartimentat, iar din cele 20 de apartamente cu o camera vor rezulta 16 apartamente cu destinatia de locuinte pentru cei mai nevoiasi dintre zalauani

rn

Primarul Zalaului, Ionel Ciunt, s-a întalnit la inceputul saptamanii trecute cu reprezentantii SC Paulo Gepa Construct SRL, societate care va executa lucrarile la obiectivul de investitii “Transformare imobil bloc Silvania – Astralis în bloc de locuinte sociale, din municipiul Zalau”. A fost ultima consultare inainte de de a da startul lucrarilor.
Lucrarile vor fi demarate în cursul acestei saptamâni si constau, in principal, în recompartimentarea spatiilor în vederea realizarii de locuinte sociale cu una sau doua camere, reabilitarea si modernizarea cladirii.
"n prezent, imobilul are 20 de apartamente cu o camera, repartizate cate 5 apartamente pe nivel. Prin documentatie se propune transformarea imobilului in bloc de locuinte sociale, rezultand un numar de 16 apartamente, din care 13 cu o camera si 3 cu doua camere. Fiecare apartament va avea hol, baie, bucatarie, debara si balcon.

rn

Lucrarile de reabilitare constau in izolarea termica exterioara, refacerea izolatiei acoperisului, refacerea tencuielii interioare si exterioare, inlocuirea tamplariei, pardoselilor si instalatiilor sanitare, termice, electrice si gaz, amenajarea la etajul unu a centralei termice pe gaz. Reabilitarea fatadelor se face prin aplicarea unui sistem termoizolant.
Termenul de executie este de 12 luni, iar valoarea lucrarii este de 1.474.179 de lei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.