Încep lucrările pe DJ109E, între podul de la Ciocmani și localitatea Rus

Constructorul SC Frasinul SRL a început reabilitarea drumului județean 109E. În această perioadă, antreprenorul mobilizează utilajele și logistica necesară pe șantier și execută lucrări de decopertare și amenajare a terenului.

Din cei 34 de kilometri de drum județean care vor fi reabilitați, în prezent, peste 5 kilometri sunt de pământ și piatră, 4 kilometri din plăci de beton, iar restul asfalt, o mare parte în stare avansată de degradare.

Reabilitarea și modernizarea tronsonului din DJ109E, ce traversează localitățile Rus, Buzaș, Negreni, Cormeniș, Valea Leșului, Lozna și Cliț este finanțată prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Investiția are o valoare totală de peste 113 milioane de lei, iar lucrările vor avea o durată de 20 de luni.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut