septembrie 30, 2022

Încep lucrările la podul peste Someș de la Năpradea

Consiliul Județean Sălaj a predat constructorului amplasamentul în vederea demarării lucrărilor de punere în siguranță a podului peste râul Someș, pe DJ 108E. Situat în intravilanul localității Someș-Guruslău, podul are o lungime de 180 metri, și a suferit, de-a lungul timpului, degradări semnificative ce constituie un pericol pentru circulația rutieră.

“Punerea în siguranță a acestui obiectiv este extrem de importantă, având în vedere că reprezintă unica legătură pe care cetățenii din zona Năpradea o au cu restul județului și că este singurul pod peste Someș, din această zonă a Sălajului, destinat traficului greu. Mă bucur să văd că există interes din partea antreprenorului pentru ca investiția să fie finalizată înainte de termenul stipulat în contract și sunt încrezător că rezultatul va răspunde așteptărilor noastre și ale tuturor celor care tranzitează Drumul Județean 108E”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

Contractul are o valoare de 6,9 milioane de lei, iar durata de execuție de lucrărilor este de 12 luni.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.