Încep înscrierile la grădiniță

Încep înscrierile la grădiniță

Ministerul Educației a pus în consultare publică proiectul de Metodologie pentru înscrierea copiilor în învățământul preșcolar și antepreșcolar și în serviciile de educație timpurie complementare, precum și calendarul înscrierii pentru anul școlar 2023-2024.

În intervalul 23-30 mai va avea loc reînscrierea copiilor care au frecventat unitatea de învățământ în anul școlar curent. În 31 mai 2023 se va afișa lista copiilor reînscriși și a locurilor rămase libere după finalizarea etapei de reînscrieri.

Din 6 până în 15 iunie se desfășoară prima etapă din cadrul procesului de înscriere – înscrierea copiilor în baza opțiunilor exprimate de părinți/reprezentanți legali și în limita locurilor disponibile.

Lista copiilor înscriși și a numărului de locuri rămase libere după prima etapă de înscrieri se va afișa în 16 iunie.

În perioada 19-29 iunie este programată etapa a doua din cadrul procesului de înscriere – înscrierea copiilor pe locurile rămase libere în urma etapei I, urmând ca în 30 iunie să se afișeze lista copiilor înscriși și a numărului de locuri rămase libere la finalul etapei a II-a de înscriere.

Din 20 până în 30 august se derulează etapa de ajustări, adică înscrierea, pe locurile rămase libere, a copiilor care nu au fost înscriși în niciuna dintre etapele precedente.

În 31 august se va afișa lista copiilor înscriși și a numărului de locuri rămase libere.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *