Încep Evaluările Naționale pentru clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a

0
46

Miercuri, 12 mai, încep probele din cadrul Evaluării Naţionale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a, prima probă fiind Limbă şi comunicare, pentru elevii clasei a VI-a.

Cu privire la numărul elevilor din clasa a VI-a care urmează să susțină Evaluarea Națională, la nivelul județului Sălaj sunt înscriși 2.231 elevi, din 96 unități de învățământ.

Evaluarea elevilor la finalul clasei a VI-a debutează așadar în 12 mai, cu proba la Limbă şi comunicare. În 13 mai, e programată proba la Matematică şi Ştiinţe ale naturii.

  • Evaluarea competenţelor fundamentale dobândite în ciclul primar la finalul clasei a IV-a are loc în 18 mai  – proba la Limba română, Matematică – 19 mai, Limba maternă -20 mai.
  • La clasa a II-a, elevii vor susține Evaluarea Națională în 25 mai – proba scrisă la Limba română, în 25 mai – proba scrisă la Limba maternă, 26 mai – Limba română-citit, 26 mai – Limba maternă-citit, 27 mai – proba la Matematică, 28 mai – Limba română pentru minorităţile naţionale-scris și citit.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.