septembrie 30, 2022

Încep cursurile la Școala Populară de Arte și Meserii

Deschiderea noului an școlar, 2022-2023, la Școala Populară de Arte și Meserii, secție a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, va avea loc joi, 15 septembrie, la ora 16.30, în Sala „Porolissum” a instituției.

În acest an școlar, Școala Populară de Arte și Meserii are peste 330 de cursanți, la disciplinele vioară, canto clasic, canto muzică ușoară, canto muzică populară, pian, chitară, orgă, acordeon, instrumente de suflat, percuție, pictură, dans popular interpreți secția română și secția maghiară, dans popular instructori, design vestimentar, cusut-țesut.

Cursanții vor fi îndrumați de 14 profesori.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.