februarie 5, 2023

Încep consultările la Cotroceni, pentru desemnarea premierului

La aproape o săptămână de la căderea Guvernului Cîțu, prin moțiune de cenzură, preşedintele Klaus Iohannis începe azi, 11 octombrie, seria consultărilor cu reprezentanții partidelor parlamentare pentru desemnarea unui premier.

Potrivit programului anunţat, consultările vor începe la ora 12:00, cu Partidul Naţional Liberal (PNL). La ora 13:00 sunt aşteptaţi reprezentanţii Partidului Social Democrat (PSD), la ora 14:00 urmează Uniunea Salvaţi România (USR), la ora 16:00 intră la discuții Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), la ora 16:30 e programată Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR), iar la ora 17:00 e rândul minorităţilor naţionale reprezentate în Parlament.

2 thoughts on “Încep consultările la Cotroceni, pentru desemnarea premierului

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut