februarie 4, 2023

Încep consultările la Cotroceni pentru desemnarea premierului

Luni, la ora 12.00, șeful statului, Klaus Iohannis, începe consultările cu partidele parlamentare pentru desemnarea candidatului la funcţia de prim-ministru. Au fost până acum două desemnări eșuate – Dacian Cioloș și Nicolae Ciucă. Niciunul nu a avut susținere parlamentară.

Premierul propus de această dată este tot Nicolae Ciucă, doar că acum liberalul beneficiază și de susținerea PSD.

PNL și PSD au stabilit că vor avea premier prin rotație, câte un an și jumătate.

Consultările încep la ora 12.00 cu PNL, PSD și UDMR. La ora 12.30 urmează USR, la ora 13.00 AUR, iar la ora 13.30 grupul parlamentar al minorităților naționale.

2 thoughts on “Încep consultările la Cotroceni pentru desemnarea premierului

  1. Marea fratie a hotilor – PSD + PNL a triumfat. Dupa trei saptamani in care si-au impartit ciolanul, PSD ajunge marele castigator al negocierilor. Urmeaza cativa ani de “impliniri marete”: contracte de lucrari pentru clientela de partid, bani pentru baronii din tara, juganirea justitiei si uite-asa hotia va continua nestingherita. Noapte buna, Romania! Puteti sa stingeti lumina!

  2. Să fie într-un ceas bun, venirea Psd la guvernare va duce la creșteri de salarii și pensii. În timp, trebuie eliminată cota unică de impozitare, nu vom mai avea lefegii la stat milionari în euro dar, vor fi bani la buget !

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut