septembrie 24, 2023

Incendiul de pe strada Sfânta Vineri a pornit de la o țigară

0

Cauza probabilă a incendiului produs miercuri, în jurul prânzului, la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de pe strada Sfânta Vineri a fost fumatul, precizează pompierii sălăjeni.

Vă reamintim că, în jurul orei 12.00, pompierii din cadrul Detașamentului Zalău au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament, pe strada Sfânta Vineri din municipiu. Ca măsură de siguranță, au fost evacuați din imobil cei 25 de locatari. Incendiul se manifesta la balconul apartamentului, pe o suprafață de aproximativ 4 mp. Doi minori au suferit atac de panică și au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Au ars diverse materiale depozitate în balconul apartamentului și au fost afectate mai multe bunuri din bucătărie (elemente de mobilier, materiale textile, etc).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut