septembrie 28, 2022

Incendiu puternic la o hala a fostei intreprinderi Flavoia

Un incendiu a izbucnit ieri dimineata, joi 10 ianuarie, in jurul orei 9.00, la o hala dezafectata din localitatea Hereclean a fostei intreprinderi Flavoia. La fata locului au intervenit Detasamentul de Pompieri Zalau cu doua autospeciale cu apa si spuma si o ambulanta SMURD. 

rn

Incendiul se manifesta in interior, la nivelul solului, unde se aflau paie. Incendiul se manifesta pe o suprafata de peste 100 de metri patrati, unde exista un strat de aproximativ 2 – 3 centimetri de plante furajere. In interiorul halei erau utilaje agricole.
S-a intervenit pentru localizarea si pentru lichidarea incendiului. Cauza producerii incendiului a fost utilizarea unei aeroterme cu combustibil lichid lasata nesupravegheata, folosita pentru incalzirea halei.
Este a doua oara cand arde la Flavoia. Pe 6 aprilie 2015 un alt incediu a cuprins o hala de productie de la Flavoia. Atunci au ars si au murit asfixiati aproximativ 8.000 de pasari din cele 11.000 aflate in hala cuprinsa de flacarile izbucnite ca urmare a unui scurtcircuit la instalatia de incalzire care asigura temperatura propice cresterii animalelor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.