decembrie 5, 2022

Incendiu provocat de un minor

Un copil de 6 ani din Racas era cat pe ce sa distruga, luni, 13 aprilie, agoniseala de o viata a parintilor. Micutul piroman, ramas nesupravegheat, se juca cu chibriturile in preajma unui depozit de plante furajere si, la un moment dat, a “reusit” sa provoace un incendiu care a cuprins cu repeziciune anexa gospodareasca.
“Pompierii din Hida au ajuns la fata locului in jurul orei 18,00 si au reusit sa opreasca extinderea incendiului care distrusese deja mai mult de o tona de furaje”, ne-a declarat slt. Lucian Jacodi, purtator de cuvant al ISU Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *