octombrie 3, 2023

UPDATE: Incendiu la un saivan de oi în Gârceiu

0

“În urmă cu puțin timp pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la un saivan de oi din localitatea Gârceiu. Nu sunt înregistrate victime sau animale surprinse în interiorul clădirii”, au anunțat cu puțin timp în urmă reprezentanții ISU Porolissum Sălaj. Potrivit unor surse neoficiale, prezente la fața locului, oamenii au reușit să se mobilizeze rapid și să scoată afară toate animalele imediat după izbucnirea incendiului, înainte de ajungerea pompierilor.

Un incendiu puternic a cuprins un saivan de oi din localitatea Gârceiu, comuna Crișeni. Chiar în aceste momente, oamenii încearcă să scoată sutele de animale surprinse în interior de flăcări.

Au fost anunțați pompierii, care sunt pe drum deocamdată.

Vom reveni cu detalii.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut