ianuarie 28, 2023

Incendiu la un operator economic. Intervin pompieri din două detașamente

În cursul acestei seri, pompierii șimleuani au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la un ciclon de rumeguș al unui operator economic, din Șimleu Silvaniei.

Ajunși la fața locului pompierii au constatat că incendiul se manifesta în interiorul părții de sus a unui ciclon de rumeguș și au acționat pentru localizarea focului și răcirea instalației.

În sprijin au fost alocate și forțe din cadrul Detașamentului Zalău.

La fața locului se acționează în continuare cu 4 autospeciale, 1 autoscară și o ambulanță SMURD. Nu au fost înregistrate victime, iar intervenția este în dinamică.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut