Incendiu la un cuptor de producție în Crișeni

Miercuri seara, dispeceratul ISU-Ambulanță a fost anunțat, prin numărul de urgență 112, despre faptul că s-a produs un incendiu la o hală a unui operator economic, cu profil de fabricare a fibrelor din sticlă, din localitatea Crișeni.

Pompierii zălăuani s-au deplasat imediat la fața locului și au constatat că incendiul se manifesta în interiorul unei hale de producție, la un utilaj, mai exact la un cuptor de uscare și termoformare a plăcilor acrilice.

Din fericire, pompierii au reușit să împiedice incendiul să se extindă și la alte utilaje din interiorul halei. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică și a implicat modul de operare greșit al utilajului. Au ars cuptorul și materialele din interiorul său.

La locul incidentului au intervenit și comisarii Gărzii de Mediu Sălaj, iar în perioada următoare vor organiza inspecții tematice pe acest segment de activitate de producție, conform celor declarate de Răzvan Fazacaș, comisar-șef al Gărzii de Mediu Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.