octombrie 5, 2022

Incendiu la o hala din incinta IAIFO

Un incendiu puternic a cuprins ieri, marti 5 februarie, o hala din incinta IAIFO, fosta fabrica Armatura. Incendiul a izbucnit in jurul orei 12.00.

rn

Cativa muncitori lucrau la dezafectarea instalatiei interioare a halei si foloseau un aparat cu flacara pentru taierea materialelor, iar pompierii presupun ca de aicia izbucnit incendiul.
Flacarile au cuprins acoperisul halei, care era din membrana bituminoasa, focul extinzandu-se rapid si mistuind aproximativ 60 de metri patrati din aoperis pana la sosirea pompierilor.
Detasamentul de Pompieri Zalau a intervenit cu trei autospeciale cu apa si spuma si cu o autospeciala cu scara. Incendiul a fost lichidat de pompieri foarte repede, gratie interventiei prompte si bunei organizari a interventiei.
Seful ISU Salaj, Adrian Chichisan, spune ca interventia pompierilor a fost cat se poate de prompta.
"Detasamentul de Pompeieri Zalau a intervenit cu 20 de pompieri. Apelul pe 112 a fost facut la ora 12.06, iar pompierii au lichidat incendiul la ora 12.36, ceea ce inseamna ca flacarile au fost stinse in 30 de minute, un timp de raspuns foarte bun. Pompierii si-au facut datoria", ne-a declarat seful ISU, Adrian Chichisan.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.