Sălaj: Incendiu la o fabrică de mobilă

0

Miercuri, în jurul orei 15.00, pompierii Gărzii Cehu Silvaniei și cei din cadrul Detașamentului Zalău au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la un operator economic (o fabrică de mobilă) din localitatea Cehu Silvaniei.
Ajunși la fața locului, pompierii au constat că incendiul se manifesta într-o hală destinată pentru depozitarea deșeurilor lemnoase cu pericol de propagare și la alte clădiri. Nu au fost înregistrate victime.


Incendiul a fost localizat și s-a acționat cu toate forțele pentru lichidare deoarece s-a manifestat la stive de lemne și la utilaje specifice aflate în interiorul halei. În jurul orei 17.30, incendiul a fost lichidat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut