Incendiu la o cisternă în PECO, la ieșirea spre Hereclean. Exercițiu ISU

Pompierii din cadrul Detașamentului Zalău au intervenit, joi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în urma unui accident rutier în incinta unei stații PECO, accident în care au fost implicate o cisternă cu combustibil și un autoturism.

La ieșirea din Zalău spre Hereclean a fost o adevărată desfășurare de forțe, victimele au fost salvate, iar incendiul a fost stins în timp util.

Totul a fost un exercițiu al ISU Porolissum al județului Sălaj, pentru a perfecționa pompierii și paramedicii și pentru a reuși să finalizeze cu succes intervențiile și în astfel de situații.

”Aspectele care se urmăresc și se perfecționează permanent sunt dintre cele mai diverse, de la îmbunătățirea modului de intervenție și acordarea de asistență medicală victimelor, până la implementarea de măsuri menite să minimizeze impactul asupra mediului și al patrimoniului. Vom continua să ne pregătim constant pentru a ne asigura că suntem pregătiți să gestionam cu succes orice situație de urgență care ar putea apărea. Siguranța comunității noastre este o prioritate absolută pentru noi, iar prin astfel de exerciții facem pași importanți în asigurarea acesteia”, au transmis reprezentanții ISU Sălaj.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *