Acoperișul unei case din satul Treznea a luat foc în urmă cu câteva minute. Pompierii din Zalău se deplasează în acest moment cu două autospeciale de stingere a incendiilor, fiind mobilizat și un echipaj SMURD.

Din relatările martorilor, se pare că focul a pornit de la centrala termică care asigură încălzirea în imobil.

La fața locului sunt și pompierii voluntari ai comunei, care ajută la stingerea incendiului. Viceprimarul comunei Treznea, Camil Romitan, este cel care a intervenit prompt și a mobilizat pompierii voluntari și oameni din comunitate pentru a sări în ajutorul familiei afectate de incendiu. Până la sosirea autospecialelor, focul a fost stins.

Vom reveni cu detalii.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut