ianuarie 27, 2023

Incendiu la o casă din Doba. Un bărbat a fost găsit mort

Marți seara, în jurul orei 22.00, pompierii din cadrul Gărzii Cehu Silvaniei au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la o casă în localitatea Doba.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la locuință, pe o suprafață de circa 150 m/p. În sprijin a fost solicitată o autospecială de stingere cu apă și spumă și echipajul TIM din cadrul Detașamentului Zalău.

Echipa de salvare a identificat, în interiorul imobilului, un bărbat decedat.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică: un coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materiale combustibile. Au ars locuința și bunurile din imobil (mobilier, electrocasnice, materiale textile).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut