decembrie 2, 2022

Incendiu la o casa de pe strada Corneliu Coposu din Zalau

Pompierii zalauani au avut de lucru in noaptea de 30 decembrie. O bucata de jar de la centrala termica a unei case de pe strada Corneliu Coposu, fosta Republicii, din Zalau a provocat pagube serioase unei familii chiar inainte de noul an. “În data de 30.12.2015, la ora 22.19, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit în camera centralei a unei case situate pe strada Corneliu Coposu din Zalău.
Cauza probabilă de incendiu a fost jarul sau o scânteie de la alimentarea defectuoasă cu combustibil a centralei. În urma incendiului s-a degradat tencuiala de pe pereţii şi tâmplăria termopan a încăperii”, ne-a spus Lucian Jacodi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Porolissum”. 

 

 

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *