septembrie 28, 2022

Incendiu la Ban, în apropierea caselor

Un nou incendiu de vegetație uscată care a izbucnit marți, în satul Ban, a pus în pericol câteva case. Au fost afectate livezi și terenuri agricole, iar pentru stingerea focului au intervenit pompierii de la Nușfalău, pompierii voluntari de la Crasna și autoritățile locale ale comunei Bănișor.

Primarul comunei, Sorin Maxim, face din nou un apel populației să evite incendierea vegetașiei, mai ales în această perioadă, mulțumindu-le totodată locuitorilor care au intervenit pentru stingerea incendiului, prevenindu-se pagube importante la gospodării.

credit foto: Eugen Sorin Maxim

”Incendiul de vegetație a avut loc în proximitatea unor locuințe din Ban. Pentru stingerea focului am intervenit cu tractorul și vidanja Primăriei, alături de SVSU Crasna și de pompierii militari de la Garda Nușfalău. S-au înregistrat pagube, dar e bine că focul a fost stins înainte să afecteze locuințe. Îi rog pe această cale pe toți locuitorii comunei să prevină incendiile și le mulțumesc cetățenilor pentru sprijinul acordat în misiunea de astăzi”, a precizat primarul Sorin Maxim.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.