septembrie 25, 2023

Incendiu într-un tren de călători. Garnitura a luat foc (foto&video)

0

Un incendiu a izbucnit vineri dimineață, 1 septembrie, la intrarea în stația Oradea Vest, la trenul Regio 3331 Arad – Oradea. Toți călătorii și personalul feroviar au fost evacuați, informează CFR Călători printr-un comunicat.

Sursă foto: ISU “Crișana” Bihor

CFR Călători informează că în această dimineață la intrarea în stația Oradea Vest s-a produs un incendiu la trenul Regio 3111 Arad – Oradea, fiind afectate ambele automotoare. Cei 20 de călători și personalul feroviar sunt în siguranță, trenul fiind complet evacuat.

Cauzele care au generat incendiul vor fi stabilite de comisia de cercetare.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere”, se arată în comunicatul postat pe pagina oficială de internet a companiei CFR Călători.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut