septembrie 24, 2022

Incendiu in Zalau

Un incendiu izbucnit marti, 10 februarie, a distrus, in mare parte anexa unei gospodarii din municipiul Zalau. Astfel, potrivit informatiilor primite de la slt. Lucian Jacodi, purtatorul de cuvant al ISU Salaj, pompierii zalauani au intervenit, in jurul orei 20,00, pentru a stinge incendiul izbucnit la anexele casei lui C. Elisabeta, de pe strada George Cosbuc.
Cauza probabila de incendiu a fost o scanteie purtata de vant de la cosul de evacuare a fumului. Astfel au ars importante cantitati de lemn si mase plastice, precum si acoperisul anexelor pe o suprafata de circa 40 de metri patrati. “Interventia prompta a pompierilor militari a dus la salvarea de bunuri in valoare de peste 150.000 de lei(1,5 miliarde in lei vechi)”, a mai precizat Jacodi .

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.