octombrie 5, 2022

Incendiu de proporții la o gospodărie din Cuzăplac

Joi după amiaza, pomiperii sălăjeni au fost solicitați să intervină la un incendiu de amploare, izbucnit la o gospădărie din Cuzăplac.

În lupta cu flăcările, s-au mobilizat pompierii Gărzii Hida, un echipaj de la Detașamentul Zalău si pompieri din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (SVSU) Almașu si Cuzaplac.

Incendiul s-a manifestat violent la o anexă gospodărească și o casă, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Flăcările s-au extins apoi și la un garaj situat pe proprietatea vecină, pe circa 40 mp.
Incendiul este localizat, iar în acest moment pompierii încearcă să îl lichideze.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.