februarie 5, 2023

Tot sambata, 31 ianuarie 2009, la ora 05,00, pompierii au intervenit la gospodaria lui R. Vasile, din municipiu, pentru a stinge incendiul izbucnit la una dintre anexele gospodariei acestuia.
“cauza probabila de incendiu a fost jarul de la o tigara aruncata neglijent, iar flacarile au distrus patru grinzi de sustinere ale anexei precum si 0,5 metri cubi de lemne de foc ce erau depozitate in magazie”, ne-a declarat sg. maj. Andrei Crisan, purtator de cuvant al ISU Salaj.
Potrivit sursei citate, in urma interventiei echipelor speciali-zate ale pompierilor militari au fost salvate bunuri in valoare de peste 70.000 lei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut