Incendiile au dat de lucru pompierilor de Craciun

0
32

Ziua de Ajun si prima zi de Craciun au fost zile agitate pentru pompierii salajeni. Miercuri, in 24 decembrie, pompierii au intervenit la ora 13.40 la un incendiu izbucnit la o casa in Agrij. Apoi, in dimineata zilei de 25 decembrie, la ora 4.45, pompierii au intervenit in Bogdana, comuna Buciumi, pentru a stinge un incendiu care a cuprins o locuinta, cauza fiind mijloacele de iluminat lasate sub tensiune. Pana la stingerea flacarilor, au ars toate piesele de mobilier aflate intr-una din incaperile locuintei. In dupa amiaza aceleiasi zile, in localitatea Iaz a luat foc acoperisul unei locuinte, pompierii anuntand interventia la ora 17.36. De interventia pompierilor a fost nevoie si la Zalau, pe |Drumul sarii, unde, la ora 15.48, incendiul produs la un cos de fum ameninta sa se extinda.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.