Cu o saptamana inainte de startul celei de- a II -a ligi, echipa din Simleu Silvaniei a sustinut o noua partida amicala pe propriul teren. Aceasta constituind o buna repetitie pentru debutul in compania unui edversar dificil, Drobeta Turnu Severin. Incalzirea a avut loc cu FC SESO Iara, din esalonul III, adversara a simleuanilor in anul competitional trecut. Chiar daca nu a fost o victorie la scor, succesul poate fi un tonic pentru partidele oficiale.
Scorul a fost deschis de Schwarzkopf Istvan, in minutul 35, scor majorat de brazilianul Edvan, din lovitura libera, in minutul 50, care a sutat la vinclu, facand inutil plonjonul portarului din Iara. Oaspetii au redus din handicap prin jucatorul Marginean.
Antrenorii Dacian Nastai – principal si Vasile Pasca -secund, au folosit aproape tot lotul avut la dispozitie, in vederea stabilirii celei mai bune formule de echipa.
In perspectiva debutului in esalonul doi a fotbalului romanesc, ii uram succes echipei din Simleu Silvaniei si ani multi in aceasta tentativa a sa.
Silvania: Gabor, Munteanu, R. Crisan, D. Muresan, M. Varga, G. Petcut, Schwarzkopf (min.82Lupo), Edvan (min.74 Villand), Brata (min.62 Puti), I.Danila (min 86 S.Crisan), Cotut (min.60 Sulea).
Rezerve: Stef, Belciu, Nistor.