Încă un ministru dat afară din Guvern! Cîțu l-a revocat pe Nazare de la Finanțe

7
503

Premierul Florin Cîțu a anunțat, după ședința de Guvern de joi dimineață, că l-a revocat din funcție pe ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare. Prim-ministrul a menționat că Nazare a refuzat să demisioneze, alegând să fie revocat.

„Azi, după o discuție cu membrii coaliției la prima oră am transmis președintelui Klaus Iohannis propunerea de revocare a ministrului Finanțelor, Alexandru Nazare. A avut posibilitatea să-și prezinte demisia, a preferat să fie revocat. De asemenea, am transmis și propunerea de ministru interimar, acela să fiu eu. În cursul zilei de marți am informat toți liderii coaliției despre intenția mea de a cere demisia domnului Nazare. Azi dimineață am avut o nouă discuție cu liderii coaliției și am informat despre refuzul domnului Nazare de a-și da demisia și despre decizia de a fi revocat. În ceea ce privește motivele, am făcut o evaluare la șase luni de zile. Pe scurt, cele mai întârziate proiecte sunt la Ministerul Sănătății”, a declarat premierul Florin Cîțu după ședința de Guvern de joi.

Alexandru Nazare (PNL) este al doilea ministru care părăsește echipa de guvernare, după Vlad Voiculescu (USR PLUS), în mandatul lui Florin Cîțu. Vlad Voiculescu a fost demis din funcție în luna aprilie, tot pe motive de „neperformanță”.

7 COMENTARII

  1. O nouă dovadă despre cât de toxică este guvernarea liberală pt țară, un ministru este schimbat pt că e din tabăra lu orban !

  2. Toți ar trebui revocați ! In frunte cu Câțu , toți ar trebui sa plece! Ce nu a reușit coronavirusul, va definitiva acest guvern de impostori!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.