Încă un ministru dat afară din Guvern! Cîțu l-a revocat pe Nazare de la Finanțe

Premierul Florin Cîțu a anunțat, după ședința de Guvern de joi dimineață, că l-a revocat din funcție pe ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare. Prim-ministrul a menționat că Nazare a refuzat să demisioneze, alegând să fie revocat.

“Azi, după o discuție cu membrii coaliției la prima oră am transmis președintelui Klaus Iohannis propunerea de revocare a ministrului Finanțelor, Alexandru Nazare. A avut posibilitatea să-și prezinte demisia, a preferat să fie revocat. De asemenea, am transmis și propunerea de ministru interimar, acela să fiu eu. În cursul zilei de marți am informat toți liderii coaliției despre intenția mea de a cere demisia domnului Nazare. Azi dimineață am avut o nouă discuție cu liderii coaliției și am informat despre refuzul domnului Nazare de a-și da demisia și despre decizia de a fi revocat. În ceea ce privește motivele, am făcut o evaluare la șase luni de zile. Pe scurt, cele mai întârziate proiecte sunt la Ministerul Sănătății”, a declarat premierul Florin Cîțu după ședința de Guvern de joi.

Alexandru Nazare (PNL) este al doilea ministru care părăsește echipa de guvernare, după Vlad Voiculescu (USR PLUS), în mandatul lui Florin Cîțu. Vlad Voiculescu a fost demis din funcție în luna aprilie, tot pe motive de “neperformanță”.

7 thoughts on “Încă un ministru dat afară din Guvern! Cîțu l-a revocat pe Nazare de la Finanțe

  1. O nouă dovadă despre cât de toxică este guvernarea liberală pt țară, un ministru este schimbat pt că e din tabăra lu orban !

  2. Toți ar trebui revocați ! In frunte cu Câțu , toți ar trebui sa plece! Ce nu a reușit coronavirusul, va definitiva acest guvern de impostori!!!

  3. Voi, ipocritilor, ii vreti pe Ponta si Dancila, gasca lor de impostori, dar acea lume a apus odata cu pensionarea voastra, a “specialilor”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.