Încă un centru de vaccinare deschis în Sălaj

0
2091

Centrul de vaccinare din Crasna este funcţional începând de marţi, 6 aprilie, cu un flux care permite imunizarea a 60 de persoane zilnic, inclusiv sâmbătă şi duminica, în intervalul orar 8.00 – 20.00.

“Aşa cum a mai spus, în opinia mea vaccinul rămâne cea mai importantă armă a noastră în lupta cu pandemia provocată de virusul SARS-CoV-2. În aceste condiţii, mă bucur că autorităţile s-au mobilizat şi au reuşit deschiderea unui nou centru de vaccinare, într-una din cele mai mari comune din Sălaj. Aşa cum am putut vedea astăzi, centrul oferă condiţii foarte bune pentru întreg fluxul de imunizare, iar interesul populaţiei locale este unul ridicat”, a precizat prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, după ce a vizitat, marţi, noul centru de vaccinare.

Centrul funcţionează în cadrul Compartimentului recuperare, medicină fizică şi balneologie al Spitalului de boli cronice din Crasna. În perioada imediat următoare va fi deschis şi centrul de vaccinare de la Sărmăşag, alături de alte trei fluxuri de vaccinare în Zalău (două) şi Şimleu Silvaniei.

În Sălaj sunt funcţionale în prezent 10 fluxuri de vaccinare, dintre care patru în Zalău şi câte unul în Jibou, Cehu Silvaniei, Şimleu Silvaniei, Hida, Ileanda şi Crasna.

În contextul vizitei la centrul de vaccinare din Crasna, managerul Spitalului de Boli Cronice, Nagy Andrea-Erika, a prezentat prefectului Dari Toma investiţiile realizate cu fonduri europene în această unitate spitaliceacă ce va putea reveni la destinaţia iniţială de spital de boli cronice după ce nu va mai fi spital suport COVID.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.