septembrie 29, 2023

Încă un Bloc Operator la Spitalul Județean de Urgență Zalău

0

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spitalul Județean de Urgență Zalău va avea încă un Bloc Operator, cu 14 săli de operație. Acesta va fi construit în extinderea corpului principal de spitalizare și va avea o suprafață totală de circa 9.500 de metri pătrați, dispuși pe șase niveluri (demisol, parter și patru etaje).

La demisol se va amenaja camera de sterilizare, vestiarele și atelierele, iar la parter vor fi bucătăria și sala de mese. Primul etaj va fi destinat Secției Anestezie și Terapie Intensivă, precum și Unității de Transfuzie Sanguină. Următoarele două etaje vor găzdui cele 14 săli de operație, iar la ultimul etaj vor exista săli de ședințe, un birou și o terasă.

Investiția urmează a fi realizată de Consiliul Județean Sălaj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De altfel, la sediul administrației județene a avut loc luni, 29 mai, o întâlnire de lucru pe tema viitorului Bloc Operator de la Spitalul Județean de Urgență Zalău, la care au participat președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, vicepreședintele Szilágyi Róbert-István, reprezentanți ai proiectantului, conducerea unității medicale, șefii secțiilor care vor utiliza acest spațiu, oficiali ai Direcției de Sănătate Publică Sălaj, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum”, precum și specialiști din Direcția Investiții și Programe Publice.

Discuțiile s-au concentrat pe stabilirea în detaliu a circuitelor specifice acestei structuri medicale, precum și pe anticiparea eventualelor probleme ce pot apărea în procesul obținerii tuturor avizelor necesare pentru investiție.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut