Încă o zi fără cazuri noi de Covid în Sălaj

0
150

 În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun caz de infectare cu noul coronavirus, după cum reiese din datele centralizate  de Instituția Prefectului Sălaj.

 La nivelul județului există acum doar cinci cazuri de pacienți pozitivi SARS-Cov-2, din care o persoană beneficiază de tratament intraspitalicesc pe secție ATI, iar alte patru persoane sunt izolate la domiciliu și urmează tratament sub monitorizarea medicului de familie.

 De la începutul pandemiei, 10.950 de sălăjeni s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2, din care  10.578 pacienți au fost declarați vindecați, iar alte 368 persoane au decedat. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces având ca și cauză infecția cu noul coronavirus.

 Incidența înregistrată la nivelul judetului Sălaj, la data de 12 iulie, este de 0,02/1000 de locuitori, în ultimele 24 de ore fiind efectuate 50 de teste RT-PCR și 35 de teste rapide.

Localitățile din care provin cele cinci cazuri pozitive sunt Fildu de Jos – cu o incidență de 0,73 cazuri, Crasna – cu o incidență de 0,15, Cehu Silvaniei – cu incidență de 0,13 și Municipiul Zalău – cu incidență de 0,01.

La nivel național, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat înregistrarea a 39 de cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, dar și două decese al unor persoane de peste 80 ani care aveau și comorbidități.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.