septembrie 21, 2023

DGFP Salaj face cunoscut faptul ca au mai ramas doar 7 zile, respectiv 15 mai, pana cand contribuabilii, persoane fizice, mai pot dispune asupra destinatiei unei sume de 2% din impozitul pe venit datorat, pentru sponsorizarea entitatilor non-profit care se infiinteaza si functioneaza potrivit legii. Obligatia calcularii, retinerii si virarii sumei reprezentand 2 % din impozitul pe salarii si pe venitul anual impozabil revine organului fiscal competent.
Sistemul “2%” permite contribuabililor persoane fizice sa directioneze 2 la suta din impozitul lor pe venit catre o organizatie nonguvernamentala la alegere.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut