Încă 97 de cazuri de coronavirus

1
478

Vineri, 20 noiembrie, numărul total al cazurilor de covid-19, de la începutul pandemiei, a depășit pragul de cinci mii și a ajuns la 5.035 persoane infectate. 97 de cazuri au fost confirmate în ultimele 24 de ore.

1.764 de cazuri sunt pozitive în prezent, iar 186 de persoane sunt spitalizate. 2.848 persoane se află în carantină la domiciliu. 118 persoane au decedat, de la începutul pandemiei.

Rata de infectare este, potrivit autorităților, de 5.06 la mia de locuitori. În localitățile carantinate, incidența cazurilor este de 7.96 la Jibou, 7.93 la Zalău, 7.08 la Cehu Silvaniei, 10.88 la Crișeni. O incidență ridicată a cazurilor se înregistrează și în comuna Meseșenii de Jos (8.22) și comuna Hereclean (8.06).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.