septembrie 28, 2023

Încă 40 de amatori de raliu au fost luați în primire de polițiștii sălăjeni

0

Acțiune rutieră derulată în sistem cascadă, pentru siguranța traficului rutier și combaterea încălcării regimului legal de viteză.

La data de 25 august a.c., polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, în colaborare cu polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș au acționat, în sistem cascadă, pentru prevenirea și combaterea încălcării regimului legal de viteză și în scopul reducerii accidentelor rutiere și a consecințelor acestora, produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Activitatea preventiv-reactivă a polițiștilor rutieri sălăjeni s-a desfășurat pe tronsonul de drum D.N. 1 C.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, polițiștii rutieri sălăjeni au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.250 de lei.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 40 dintre acestea au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, iar nouă pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii rutieri sălăjeni au reținut 15 permise de conducere, dintre care 11 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și alte patru pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut