februarie 5, 2023

Inca 30 de locuri pentru taxiuri

La solicitarea Camerei Taximetristilor – Filiala Salaj, consilierii locali ai municipiului Zalau au aprobat suplimentarea locurilor de asteptare in statiile taxi si infiintarea de noi statii, in scopul bunei desfasurari a activitatii de taximetrie si al decongestionarii traficului.
Astfel, vor fi asigurate trei noi locuri pentru taximetre in statia de pe Bulevardul Mihai Viteazul, in fata magazinului Nazaret si alte 10 in statia de pe strada Simion Barnutiu, vizavi de blocul A4. Pentru a veni in sprijinul taximetristilor zalauani, consilierii au decis infiintarea a patru statii, cu un total de 17 locuri de asteptare: pe strada Traian, langa fosta Scoala nr. 13, in centrul cartierului Ortelec, langa scoala, pe strada Gh. Doja, langa Parcul Bradet si pe strada Avram Iancu, in parcarea de vizavi de liceul cu acelasi nume.
Prin suplimentarea votata de consilieri, taximetristii din municipiu vor avea la dispozitie 131 de locuri de asteptare, distribuite in 18 statii special amenajate. Potrivit reprezentantilor Primariei Zalau, la nivelul municipiului sunt inregistrate 278 de taxiuri.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut