septembrie 29, 2023

Încă 140 de bilete în stațiuni prin Casa de Pensii Sălaj

0

Casei Județene de Pensii Sălaj i-au fost repartizate 140 bilete de tratament, pentru seria 9. Sunt locuri în stațiunile 1 Mai, Bizuşa, Buziaş, Geoagiu Băi, Moneasa, Felix, Herculane, Mangalia, Ocna Șugatag, Turda, Olăneşti, Covasna, Sovata, Căciulata, Tăşnad, Neptun, cu începere din 9 – 12 iulie.

Biletele se pot ridica de la sediul instituției pentru persoanele repartizate prin alocare automată până în data de 26 iunie.

Redistribuirea biletelor de tratament pentru locurile rămase libere se va face în perioada 27 iunie -7 iulie.

Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numerele de telefon 0260/622.990 – 0799/902699 – Compartiment Bilete de Tratament.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut