Încă 100 de apartamente ANL în Zalău, finalizate în curând

Lucrările la ce două blocuri ANL din cartierul Dumbrava Nord sunt extrem de avansate, iar în curând acest obiectiv de investiții va fi finalizat, anunță reprezentanții Primăriei Zalău.

Prin intermediul Agenției Naționale pentru Locuințe, administrația locală construiește, pentru tineri, două blocuri ANL, unul de 6 etaje și altul de 10 etaje. În total, acestea au 100 de apartamente.

În prezent, la blocul cu 6 etaje se lucrează la finisaje, la instalația de gaze naturale și la instalația sanitară.

La blocul cu 10 etaje, la scara A se lucrează la finasaje la ultimele 3 nivele și la casa scării, în timp ce la scara B se lucrează la finisaje la ultimele 4 nivele și la casa scării.

Pentru scara A urmează lucrări de execuție la instalația de gaze naturale, finalizarea termoizolației și montarea liftului.

Pentru scara B urmează lucrări de execuție la instalația de gaze naturale, finalizarea termoizolației și montarea ușilor și a liftului.

În momentul de față, în Zalău sunt 15 blocuri de locuințe pentru tineri, cu un total de 224 de apartamente, cu una sau două camere.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.