februarie 5, 2023

Incă un gol in Liga 1 pentru Gabriel Vaşvari

Etapa a IX-a din Liga 1 de fotbal s-a terminat cu o surpriză, luni seară, în Åžtefan cel Mare, Poli TimiÅŸoara reuÅŸind să câÅŸtige pe terenul lui Dinamo BucureÅŸti cu scorul de 2 – 1. La acest succes de răsunet al bănăţenilor a contribuit ÅŸi zălăuanul Gabriel VaÅŸvari, care a reuÅŸit să egaleze din penalty, în minutul 36, după un moment bun al lui Dinamo, când bucureÅŸtenii conduceau cu 1 – 0, dar au mai avut ÅŸi câteva situaÅ£ii de a mai marca.

rn

VaÅŸvari a demonstrat ÅŸi luni seară că rămâne un specialist al loviturilor de la 11 m, acelaÅŸi statut avându-l ÅŸi pe vremea când evolua la FC BotoÅŸani.

rn

”Este o presiune mare la fiecare penalty. Mă bucur că reuÅŸesc să îmi stăpânesc nervii, să mă concentrez ÅŸi sper să marchez în continuare. Este o victorie importantă pentru noi. Dinamo a jucat mai bine în prima repriză ÅŸi a mai avut ocazii, dar în repriza secundă noi am avut situaÅ£iile mai bune de a înscrie pe lângă gol. Ne pregătim bine, avem o echipă organizată ÅŸi muncim cu toÅ£ii. Cred că aceasta este reÅ£eta succesului”, a declarat Gabriel VaÅŸvari, cel care a ajuns la trei goluri marcate pentru Poli TimiÅŸoara, după ”dubla” reuÅŸită în meciul cu Gaz Metan MediaÅŸ.

rn

La meciul cu Dinamo, antrenorul IonuÅ£ Popa l-a desemnat pe Gabriel VaÅŸvari să execute penalty-ul, însă nu s-a uitat la execuÅ£ia mijlocaÅŸului zălăuan. ”La penalty nu mă uit niciodată. Când eram la IaÅŸi, doi jucători am desemnat să execute penalty ÅŸi au ratat, iar de atunci nu mă mai uit ÅŸi nu mă mai interesează cine dă. Dar de data aceasta am strigat să bată VaÅŸvari”, a spus antrenorul bănăţenilor, IonuÅ£ Popa.

rn

După nouă etape, Poli TimiÅŸoara a urcat pe loc  de play-off ÅŸi ocupă poziÅ£ia a ÅŸasea cu 16 puncte.

rn

Să mai spunem că în cei patru ani de când evoluează în Liga 1, Gabriel VaÅŸvari a maract 28 de goluri, dintre care 20 au fost reuÅŸite din penalty. De când joacă pe prima scenă a fotbalului românesc, VaÅŸvari a ratat ÅŸi două lovituri de la 11 m, în meciurile jucate de FC BotoÅŸani cu Petrolul (2015) ÅŸi cu Pandurii (2017).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut