decembrie 1, 2022

Cu prilejul sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei, pentru rezultate deosebite, patru cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, un ofiter si trei subofiteri, au fost inaintate in gradul urmator, inaintea expirarii stagiului minim in grad, dupa cum urmeaza:

rn

in gradul de capitan:
locotenent BUT Oana-Simina
in gradul de plutonier-adjutant:
plutonier-major HaDaDE Dan
plutonier-major SZEREDaI Lorand
in gradul de plutonier-major:
plutonier OPRIs Ciprian-Ioan
activitatea a avut loc astazi, intr-un cadru festiv, in prezenta conducerii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj si a celorlalte cadre ale unitatii. in incheiere, domnul inspector sef, colonel CIGaRaN Vasile-adrian, a urat succes in activitate si o cariera militara cat mai indelungata cadrelor militare inaintate in grad.

rn

Compartimentul Informare, Relatii Publice si cu Publicul

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *